Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noende

Overnatting i TelemarkPlanlegger du tur til Telemark? Vi tilbyr rimelig overnatting i Telemark på vår campingplass i Notodden. 

Sett av god tid til besøket – book overnatting

Her i Telemark finnes det mange aktiviteter å bli med på. Skal du rekke å bli med på alt, kan det være lurt å overnatte i Telemark, slik at du kan reise litt rundt i alle retninger uten å måtte stresse med å få med deg alt.

Hvordan er campingplassen?

Vi tilbyr overnatting i både store og små campinghytter. På campingplassen kan du også rigge deg til med bobil, campingvogn og telt. Vi rommer et stort antall gjester, og har god plass til deg og dine. Vi har lagt til rette for de fleste nødvendigheter. Hos oss finner du toaletter, handicap toaletter, dusj, kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel – alt du trenger under et overnattingsbesøk til Telemark.

På campingplassen kan du også ta del i et hyggelig og inklusivt miljø. Det er noe helt eget ved å tilbringe tiden på campingplass. Har du med deg barna, kan vi nesten garantere at de vil få seg noen nye venner!

Hvordan er Campinghyttene?

På campingplassen finner du 10 store og vinterisolerte hytter. I hyttene er det kjøkkenutstyr til 6 personer, dyner, puter, kjøleskap, kaffemaskin og kokeplater. 3 av hyttene består av to soverom og en dobbel sovesofa i stua. De syv andre hyttene består av 1 soverom med plass til 4 i tillegg til en sovesofa i stua.

Prisen for denne type campinghytte er: 750 kr per natt

I tillegg til de store hyttene har vi også 6 mindre campinghytter. Inne i hytta finner du kjøkkenutstyr til 4 personer, og som i de større campinghyttene er det også her dyner, puter, kjøleskap, kaffemaskin og kokeplater. De mindre hyttene er alle ettromsleiligheter med køyesenger. Et perfekt alternativ for deg som vil slå av en prat om kvelden med reisefølget.

Prisen for denne type campinghytte er: 550 kr per natt

Bestill overnatting i Telemark og bli med på flere aktiviteter

Overnatter du i Telemark har du muligheten til å bli med på en rekke artige aktiviteter. I tillegg til populære reisemål som Heddal Stavkirke og Gaustatoppen like i nærheten, finnes det også andre spennende muligheter. Du kan reise til Bø i Sommarland, se sjøormen Selma, besøke sølvgruvene på kongsberg, og selvfølgelig oppleve Telemarkskanalen. Det finnes også aktiviteter for de dagene det ikke skulle være solskinn. Er du på overnattingstur i Telemark i August kan du blant annet bli med på Bluesfestival! Det finnes også spennende museer du kan besøke.

For mosjonisten på tur, er det mange turer å ta del i. I tillegg til Gaustatoppen kan du ta en rundtur over Himingen, Skuggenatten, Skorve, Topptur til Venelifjell og mye mye mer.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn