Hopp til innhold

noende

Notodden Bluesfestival

Notodden Bluesfestival har blitt arrangert siden 1988. Den arragneres første helga i august hvert år fra torsdag til søndag og er en helg som endrer hele Notodden by. Bluesfestivalen er kjent i hele Norge og folketallet på Notodden mangedobler seg disse dagene. Det er ett yrende folkeliv med mye musikk.

I 1998 mottok bluesfestivalen Telemark Fylkeskommune kulturpris og i 2010 ble den kåret til verdens beste bluesfestival.
Under de fire festivaldagene er det mange konserter på forskjellige lokasjoner, boder og tivoli. Dette er absolutt en festival som bør oppleves for de som liker musikk og feststemte mennesker.

Notodden Bluesfestival ved Notodden camping AS

Notodden camping blir også forvandlet til en festivalcamp disse dagene og det går festivalbusser fra campingen til sentrum flere ganger i timen.

Under bluesfestivalen har vi eget utekjøkken på resepsjonens uteterasse hvor det kan kjøpes en matbit for sultne festivalmennesker. Festivalbussen som frakter folk til og fra byn har stoppested rett utenfor respesjonen.

Våre campinghytter for festivalen 2018 er booket, men vi kan tilby fine plasser for campingvogn, bobil og telt. Du kan forhåndsbooke dette ved å gå inn på bookingssystemet for å sikre deg en plass under årets festival! Betaling skjer som vanlig ved innsjekking, det er egne blues-priser. Vi er den eneste ordinære campingplassen i Notodden og tilbyr våre bluesgjester sanitæranlegg med wc og dusj.

I 2015 bygde vi en liten "jam-scene" der bluesgjestene kan lage sin egen lille konsert, dette ble tatt godt i mot og vi håper på videreføring av denne suksessen. Vi oppfordrer de som føler for å opptre under festivalen til å ta med instrumenter.

Til informasjon vil det fra 2018 ikke være mulig å sjekke inn hos oss for kun ett døgn. Vi har meget stor pågang når det gjelder bluesfestivalen, og vi oppfordrer alle sterkt til å forhåndsbestille plass for å være sikker på at man får en plass. 

Velkommen til oss under årets bluesfestival, vi skal gjøre vårt beste for at dere får en fin festival!

"God blues!" ♫ ♫ ♫ ☺

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter