Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noende

Overnatting i nærheten av Heddal StavkirkeVi har rimelig overnatting rett i nærheten av Heddal Stavkirke. Sover du hos oss er du rett i nærheten av den populære kirken, en destinasjon du absolutt burde besøke om du først har kommet deg til Telemark.

Litt om Heddal Stavkirke

Heddal stavkirke er Norges største stavkirke. Kirken ble oppreist på 1200-tallet, og har siden den gang bevart sitt flotte utseende. Stavkirken er den dag i dag fremdeles i bruk som en sognekirke og har i alt fire inngangspartier. Selve Stavkirken i Heddal er 25 m lang, 17 m bred og 29 m høy og er bygget på malmfuru.

Reis tilbake i tid

Overnatter du i nærheten av Heddal Stavkirke har du muligheten til å reise tilbake i tid. Når du står overfor kirken føles det som at du befinner deg middelalder-epoken.  Inne i stavkirken kan du se gjenstander fra middelalderen som tidligere ikke var utstilt. Gjenstandene er Bispestolen, Brugdebenken og Klokkarpulten - godt bevarte møbler, med tydelige utskjæringer i treverket som var typiske for sin tid.

Book overnatting nær Heddal Stavkirke

Lyst til å oppleve Heddal Stavkirke? Book overnatting rett i nærheten på Notodden Camping. Vi tilbyr flotte overnattingsmuligheter til en rimelig pris. Om du ikke kommer med bobil eller campingvogn tilbyr vi både store og små hytter for overnatting i nærheten av Heddal Stavkirke  På campingplassen kan du sove i hytter, sette opp bobilen, campingvognen eller simpelthen overnatte i medbragt telt.

Book ditt opphold med oss i dag!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn