Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noende

Campingplasser TelemarkTelemark strekker seg over et større område, og med det er det også mange steder du kan besøke. Om du er på utkikk etter et sted å oppholde deg mens du navigerer deg rundt i området finnes det flere campingplasser i Telemark. Notodden camping finner du rett i hjertet av Telemark. Her kan du ta med hele familien, venner, kjæresten eller komme på tur alene om du ønsker det!

Hva finner du på campingplassen?

Når du besøker vår camping i Telemark kan du legge opp uka akkurat som du selv ønsker. Det finnes en rekke aktiviteter du kan delta på i nærområdet, samtidig som du også har campingplassen hvor du kan slappe av og ta livet med ro. På campingplassen vår her i Telemark har vi flere hytter, både store og små. Rett i nærheten av boplassene finner du sanitærbygget. Her finner du også vaskemaskin og tørketrommel. Notodden camping ligger knappe 2 km fra sentrum med et kjøpesenter rett i nærheten,

Hva er i nærheten av campingplassen?

I nærheten av campingplassen finner du flere attraksjoner som er verdt å besøke. Du har kanskje allerede hørt om Heddal stavkirke? Eller kanskje har du allerede sett for deg et besøk til Bø i sommarland. I tillegg til disse populære destinasjonene, har vi også flere kultur- og friluftsmuligheter her i Telemark.

Aktiviteter i Telemark

Visste du at hvert år, første uka i august, arrangerer det blues festival her i Notodden? Dette er et magisk og stemningsfull event for mange, så er du en blues fan vil jeg absolutt anbefale at du tar en tur innom. Hva mer kan jeg fortelle om? Jo, hvis du ikke har høydeskrekk er det også mulighet til å se Telemark fra lufta. Her ved Notodden camping er det mye flysamling. Med det er det også mulig å bli med på en av de mange flyturene! Om høyden blir for mye for deg, har vi også båtutleie her på campingplassen. Ta med deg fiskestanga og nyt en fredfull dag langs sjøen!

Lyst til å reise på camping i Telemark? Bestill billig opphold hos oss her.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn